Valójában mi is a Szivárványfény?

’’Egy energia híd az égi és a földi világ között. A kezelés belső változást indíthat el a lélekben, öngyógyító folyamatokat a testben, kisebb, nagyobb csodákat az életünkben.” /Barta Erika/

Kezelés menete:

’’Először megtisztítjuk a szerveket, majd az éter, a szellem és végül a fizikai testet. Kivezetjük a test rétegeiből azokat az energiákat, amelyek az elakadásokat, a betegséget, a nehézséget okozzák. Felszabadítjuk a test energia pályáit, ami ezután sokkal több erőt tud befogadni. Elbeszélgetünk a szervekkel, a sejtekkel. Van egy ősi mantra, amelyet a kezelés közben mondunk, ennek a rezgései beépülnek az aurába, és ezzel hozzá járul a változáshoz. Ezt követik a nagyon finom érintések, a hajtól, a lábujjakig, amiről a páciensek úgy nyilatkoznak: annyira könnyűvé válik a testük, mintha tíz kilótól szabadulnának meg. Olyan érintésekről van szó, amelyekből szeretet energia árad, és kapcsolatba lépnek a szervekkel, a sejtekkel. Ennek hatására gyógyító sejt kommunikáció jön létre, majd beindul a test öngyógyító képessége:minden egyes kis sejtünk dolgozni kezd azért, hogy egészségessé váljunk.”                                                                                                                     /Barta Erika / Nők Lapja Ezotéria külön szám 2018.július

A Szivárványfény a Szeretet rezgése, egy 7. dimenziós gyógyító, teremtő energia. Egy különleges érintés, amelyen keresztül a Krisztusi szeretet árad, ébresztve ezzel az öngyógyító képességeket a testben.

Ez az energia megváltoztatja az életét annak is, aki kezel és azt is akit kezelünk. A minden napi életben, egyszer csak azt vesszük észre, hogy egyre könnyedebben, szeretet teljesebben látjuk és érzékeljük a körülöttünk megjelenő valóságot. Az ítéleteink szerte foszlanak ebben az energiában, ezzel utat nyitunk önmagunknak is és másoknak is egy boldogabb, teljesebb és nyugodtabb élet felé.

“Amikor a Szivárványfény megszólít, az olyan, mint egy hazahívó szó. Olyan, mintha a szívedben megszólalna egy kis csengettyű, hogy itt az idő, készen állsz, hogy újra átadd magad ennek a csodának, a feltétel nélküli szeretetnek és önmagad megismerésének és szeretetének! Megérzed annak a családias, szeretettel teli közegnek a hívását, amit a Szivárványfénnyel ébredők alkotnak.”

/Barta Erika/