A paradox pszichológia, a tények lélek tana.

„Kétségtelen, hogy lelki gondjainkra a mai napig sem tudtak elfogadható megoldásokkal szolgálni sem a pszichológia, illetve annak számtalan irányzatai, sem pedig az egyéb alternatív lehetőségek. Vagyis a terapeuták hiába varrják előszeretettel a szülők és a tudatalatti nyakába a felelősséget….. életünk továbbra is a zűrzavaros és rendetlen maradt.” /Jankai János/

 

Erre megszületett egy valóban forradalmi szemlélet mód, ami megoldást ad! Megváltoztatta az életemet! Ez a valódi változás, adott egy mély belső készetetést arra, hogy minél több emberhez eljutassam. Hiszen, ha találkozok valami igazán különlegessel, azt szeretném megosztani másokkal! Nem csak a terápiás beszélgetéseim hatékonyságát emelte, ha nem a minden napi életemnek is adott egy eleven frissességet.

A pp csodája az, hogy akár egy pillanat alatt képes megfogni a belső feszültségeink gyökerét! De nem csak a megragadásra képes, ha nem a megoldásra is. Már az első találkozás alkalmával is érezhetővé válhat egy minőségi átfordulás a problémaként érzékelt élethelyzetben. Senkinek nem mindegy, hogy a bensőnkben generálódott feszültség mennyi idő alatt oldódik ki!

Kinek ajánlom?

Mindenkinek! De legfőképpen azoknak, akik nem vigasztalást, ha nem megoldást keresnek! Akik kíváncsiak önmagukra és van bátorságuk felfedezni önmagukat!