Tudod mi volt az első mondata a delphoi jósda szentélyének homlokzatára írt szövegnek?

Ismerd meg magad!

Vajon mi az önismeret?

Talán azt jelenti, hogy ha ismered magad, akkor tisztában vagy a múltaddal, a jeleneddel és a jövőddel?

Vagy talán úgy érzed, hogy már rengeteg energiát fektettél önismereti könyvek, cikkek olvasásába és még sem léptél még előrébb a személyes életedben, mert ugyanazokat a köröket futod újra és újra?

És nincsen ismereted arról, hogy miként tudnád befejezni azt az energia pazarlást, amit az áramló gondolataid sodra okoz?! Mert valamiként mindig ugyan oda jutsz vissza?

Készen állsz a mélyen mozgató félelmeid meglátására?

Az életedet testi, lelki, szellemi blokkoló negatív gondolat minták átfordítására? Vagy az emberi kapcsolataidban vannak sokszor megoldhatatlannak tűnő helyzetek?

Szeretnél rálátni arra, hogy milyen családi minta az, ami bele ragaszt az életedbe? És ezt már nem szeretnéd tovább adni a gyerekeidnek?!

Vagy akadályozva érzed magad a valódi utad beteljesítésében? Úgy érzed, hogy sokkal több van benned, az életedben, de valamilyen körülmény mindig közbe lép, hogy kiteljesítsd magadat?

Szeretnél végre rálátni, hogy milyen feladat az, ami igazán boldoggá tenne? Szeretnél spirituálisan fejlődni, nyílni a legmélyebb önmagadra?

Ha úgy érzed, hogy ezek a kérdések megérintettek, felkeltették a kíváncsiságodat, szeretnél önmagadon dolgozni, új pozitív gondolatokat és érzés energiákat lekötni az életedbe, akkor szeretettel várlak erre a belső önfeltáró utazásra.

Gondold át, hogy csak akkor érdemes itt lenned, ha minden alkalmon jelen tudsz lenni, hiszen a gyakorlatok, meditációk egymásra épülnek! A jelentkezésnek nem feltétele, a Szivárványfény alap tanfolyam elvégzése! Bárki jöhet, aki hívást érez önmaga feltárására! 10-12 fős kis csoportban dolgozunk, nem kell mindenki előtt beszélni, hiszen ezek a képek, oldások, megértések belső élményként lesznek jelen az életedben! Sőt adni fogok „házi feladatot” is, amivel otthon tovább tudjátok folytatni az önmunkát! Azt fogod érezni, hogy minden egyre könnyebbé és érthetőbbé válik az Életben! Hiszen rengeteg dolog vár az életedben a pozitív átfordulásra!

Készülj fel a csodák befogadására!

A kurzus tematikája:
1. alkalom: Önmagad megismerése – önfeltáró, önmegismerő, önfejlesztő energiákkal, meditációkkal dolgozunk test, lélek és szellem szintjén. Megtanulhatod legyőzni a legősibb félelmet, a halálfélelmet.
2. alkalom: a kapcsolatok feltárása és oldása – legyen az családi, szülő-gyermek, párkapcsolati vagy más emberi kapcsolat, ezek feltárása, feloldása és begyógyítása.
3. alkalom: sorsfeladatod feltárása, átírása és könnyítése. Átérezheted, a szabad akarat érzését és lekötjük a szabadság energiáját.
4. alkalom: a Merkaba energia aktiválása.

Merkaba: egy erőmező, amely minden ember körül létezik. Megemeli tested rezgését, alkalmassá téve azt, magasabb rezgések kapcsolódására. Szívcsakra légzés elsajátítása, a Merkaba energia átérzése és az érzés általi ébresztése önmagunkban.